menu

Restauracja Góralska Tradycja

Restauracja Góralska Tradycja

W restauracji Góralska Tradycja najważniejszy jest smak. Wyjątkowy, niepowtarzalny i zawsze budzący apetyt na więcej. Dla wszystkich, którzy doceniają sztukę łączenia smaków i aromatów.

Wizyta w Restauracji Góralska Tradycja to obowiązkowy punkt programu wizyty w Zakopanem. Menu zaspokoi najbadziej wymagających koneserów. Za kuchnię odpowiada jeden z najlepszych podhalańskich szefów kuchni, nagradzamy w licznych konkursach Dariusz Siciarz. Wykreowane przez niego potrawy to góralska tradycja, nowoczesne rowiązania, wyjątkowa kreatywność w jednym. Do ich przygotowania używa tylko sezonowych i certyfikowanych produktów, dzięki czemu uzyskuje niepowtarzalne smaki i aromaty. 

Restauracja została wyróżniona w prestiżowym przewodniku Gault & Millau i jest jedną z najwyżej ocenionych restauracji w Zakopanem. 

Otwarte w godzinach:

Poniedziałek-Czwartek 
(Wtorek otwarta tylko Kawiarnia)
Restauracja: 13:00 - 21:00
Cukiernia: 10:00 - 21:00

Piątek-Sobota
Restauracja: 13:00 - 22:00
Cukiernia: 10:00 - 22:00

Niedziela
Restauracja: 13:00 - 20:00
Cukiernia: 10:00 - 20:00

Zobacz na mapie
Newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij